Metoda de lansare rapidă (și fără probleme)

O formulă în 5 pași pentru ca afacerea / produsul / serviciul tău să funcționeze și să îți aducă profit în mai puțin de 90 de zile

Masterclass GRATUIT cu Chad Thibodeaux

LIVE - 17 septembrie, ora 19.00

Înscrie-te gratuit mai jos:

„Pur și simplu lansează!

 

Specialiștii în marketing precum Russell Brunson, Dan Henry, Liz Benny și Julie Stoian par să fie totul atât de usor, nu-i așa? Lansare după lansare după lansare.

Lansează un produs după altul de parcă ar fi atât de simplu și ușor și eu stau aici blocat ca într-un labirint fără o cale de scăpare.

Ei fac bani, iar eu îmi caut scuze!

Ei bine ... chiar nu a fost chiar o scuză ... Am rămas literalmente blocat. Nu puteam să-mi dau seama ce titluri, reclame, funneluri, e-mailuri, oferte sau cum ar trebui să numesc programul meu de coaching.

Sincer, m-am simțit ca un idiot. 

Așadar ... Am început să învăț ce fac ei și, în decursul a 5 ani, am creat nu numai o strategie care să-mi poată lansa afacerea ... dar am ajutat peste 3.500 de oameni să lanseze și ei afacerile lor.

Secretul?

LANSARE ÎN BETA. Adică ... lansează-l urât!

Am conceput o formulă din 5 pași pentru ca afacerea / produsul / serviciul tău să funcționeze și să îți aducă profit în mai puțin de 90 de zile și voi preda acești pași LIVE pe 17 septembrie de la ora 19:00.”

 

Chad Thibodeaux

Vino la Masterclass și vei învăța să:


✅ Cum să creezi un produs, inclusiv stabilirea numelui și a prețului

✅ O formulă de creare a mesajelor tale pe care o poți folosi pentru marketingul și e-mailurile tale

✅ Cum să construiești o listă de clienți calificați care te vor plăti rapid

✅ Procesul Webinar Accelerator conceput de Chad și care îți permite să lansezi un webinar care convertește în zile în loc de săptămâni

✅ Cum să atragi oamenii la telefon și să îi inviți să cumpere produsele tale

Înscrie-te acum!

Cine e Chad Thibodeaux?

Placeholder Image

Chad Thibodeaux este un business coach foarte premiat, strateg de lansare și expert în marketing digital. După ce a făcut coaching cu peste 3000 de antreprenori, el a descoperit principiile de marketing pe care mulți „guru” nu ți le spun.

Lansarea unei afaceri profitabile nu trebuie să dureze o veșnicie, să fie super complicată sau să coste o avere. De fapt, două dintre programele semnătură ale lui Chad te ajută să îți lansezi programul profitabil în doar 7 zile.

Cu abordarea sa “Stop Learning. Start Doing!” (Nu mai învăța. Treci la acțiunea!), Chad își pune clienții pe „banda de viteză” a lansării afacerii lor. Strategiile sale simple, dar puternice, îi ajută pe cei care îi urmează sfaturile să își crească afacerea la șase cifre și nu numai.

Chad face parte din Top 6 Clickfunnels designeri (premiat de Russell Brunson); și a creat funneluri și a elaborat strategii pentru unele dintre cele mai influente minți de pe planetă, cum ar fi Tony Robbins, Russell Brunson, Dan Henry și Daniela Nica.

Este un fost pastor, tată a trei copii și, când nu face coaching și nu găzduiește evenimente sau nu este intervievat pentru un podcast, îl poți găsi în bucătărie gătind cel mai bun gumbo pe care l-ai gustat ​​vreodată.

ÎNSCRIE-TE GRATUIT LA MASTERCLASS ȘI AFLĂ CUM SĂ LANSEZI RAPID PRODUSUL SAU SERVICIUL TĂU

Acest masterclass este dublat în limba română. Introdu numele și adresa de email și înscrie-te acum!

Înscrie-te gratuit mai jos!

17 Septembrie, ora 19.00

Powered by Kajabi